Zonnestudio Sparkle & Shine – De zonnestudio in Breda

FAQ’s

Hieronder vindt je veelgestelde vragen over het gebruik van de zonnebank en de daarbij behorende antwoorden. Mocht je toch nog vragen hebben over onze zonnestudio, zonnebanken of zonnen in het algemeen, twijfel dan niet en kom langs in onze studio of neem vrijblijvend contact met ons op. Voor meer vragen kun je ook terecht op de website www.svzinfo.nl.

STUDIO VRAGEN & ZONVRAGEN
Sparkle & Shine Breda

Nee, wij werken juist niet op afspraak. U kunt ieder gewenst moment binnenlopen.

Wij plannen uw zonsessie in tot 30 minuten voor sluitingstijd. Dit wil zeggen dat wanneer wij om 22:00u sluiten en u bijvoorbeeld om 21:30u binnen komt, u nog kunt komen zonnen.  Let op: Dit geldt indien u meteen geholpen wordt aan de balie en de zonnebank direct beschikbaar is. Wanneer de zonnebank nog bezet is tellen wij de aantal minuten vanaf het moment dat de bank vrij komt en gereinigd is.

Nee, dat is niet nodig. Wij hebben bij Sparkle & Shine alles voor u klaarliggen wat u voor en tijdens een zonsessie nodig heeft.
Nee, de koffie en thee zijn helemaal gratis bij ons. Voor de frisdrank uit de koeling dient u wel te betalen.
Nee, de cabine is uitsluitend bestemd voor één persoon. Ook kinderen zijn niet toegestaan in de cabine.
Wanneer u jonger dan 18 jaar bent, mag u nog geen gebruik maken van zonneapparatuur. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is wanneer ze niet te veel zonlicht krijgen (dat geldt ook voor de buitenzon) Tot het achttiende levensjaar is de huid nog in ontwikkeling waardoor huidschade door eventuele verbranding, het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd. Let op! Bij twijfel kunnen wij om uw legitimatiebewijs vragen.
Wanneer u nieuw bij Sparkle & Shine bent, bent u (wettelijk) verplicht een huidtype analyse formulier in te vullen. Op deze manier weet de zonneconsulente uw huidtype en kan er een goed en passend advies worden gegeven over welke zonnebank goed bij u past. Zo bereikt u het gewenste resultaat zonder verbranding.
Tussen elke zonsessie hoort 48 uur rust te zitten. Zo geef u uw huid voldoende rust tussendoor. Mocht u een regelmatige zonnebanker zijn dan adviseren wij u eens per week te komen om uw kleurtje bij te houden.
Deze plekken noemen wij drukplekken. Wanneer u gaat zonnebanken ligt u met uw volle gewicht op deze plekken. Er vindt dan geen doorbloeding plaats waardoor er geen pigmentatie plaatsvindt. Neem daarom om de 5 minuten een andere houding aan en verplaats de drukplekken zodat alles egaal bruin wordt.
Nee, u mag met bepaalde medicijnen zoals de meeste antibiotica niet onder de zonnebank. Uw huid kan extra gevoelig reageren door de medicijnenen waardoor u extra kans heeft op verbranding. Lees daarom de bijsluiter goed of vraag advies aan de dokter voordat u onder de zonnebank gaat.

''Je verdient het om te stralen''

-Sparkle & Shine