Zonnestudio Sparkle & Shine – De zonnestudio in Breda

ONZE BANKEN

In onze vestiging in Breda (Sparkle & Shine) zijn we in het bezit van de nieuwste & veiligste zonnebanken. Ben je nu benieuwd naar de verschillende zonnebanken? Hieronder hebben we ze voor je allemaal uitgezet.

ERGOLINE PRESTIGE FUSION

Een unieke zonbeleving met de meest intensieve bruining die mogelijk is. Blue Activating Light LED's bereiden de huid voor op het zonnen en intensiveert de bruiningsresultaten. Rode Beauty Light LED's verzorgen de huid tijdens het zonnen en maken de bruining nog intenser. Lightvision & Bluevision in een.

20 min. zonnen €17,50

Elk min. extra komt €1 bij

ERGOLINE BLUE VISION

Blauw licht bereidt de huid voor op blootstelling aan de zon, wat resulteert in verbeterde pigmentatie en diepere bruinings resultaten. Voor een direct zichtbaar WOW effect.

20 min. zonnen €16,50

Elk min. extra komt €1 bij

ERGOLINE LIGHT VISION

Een intensieve bruining, verbeterde huidverzorging, doorontwikkelde comfort, intuïtieve bediening en nog betere service.​

20 min. zonnen €16,50

Elk min. extra komt €1 bij

ERGOLINE PRESTIGE 1600

De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. 20 min. zonnen €14,50 Elk min. extra komt €1 bij

20 min. zonnen €15,50

Elk min. extra komt €1 bij

ERGOLINE PRESTIGE 1400

De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen.

20 min. zonnen €14,50

Elk min. extra komt €1 bij

ERGOLINE PRESTIGE 1100

Dankzij 52 UV-lampen, een gezichtsbruinersysteem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint.

20 min. zonnen €13,50

Elk min. extra komt €1 bij

ERGOLINE AFFINITY 800-S

Het ruime Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zon ervaring. Climatronic en Aqua Fresh & Aroma zorgen voor verfrissing.

20 min. zonnen €12,50

Elk min. extra komt €1 bij